tiistai 24. syyskuuta 2019

Oikea aine oikeaan paikkaan

Ollaan nyt rempattu sillä periaatteella, että suositaan mahdollisimman paljon hengittäviä materiaaleja. Tässä maalien ja lakkojen viidakossa saa olla tarkkana, että löytää sopivat tuotteet. 


Meillä on paneelit - kattopaneelit ja seinäpaneelit. Kattopaneeleihin hommattiin väritön lakka. Seinäpaneeleihin pitäisi niiden maalauksen vuoksi laittaa oksankohtiin oksalakkaa, ettei oksakohdista puskisi pihkaa eikä ajan saatossa keltaisuus puskisi läpi. Yhdessä rautakaupassa suositeltiin siihen vielä erillistä stopparia. Mutta onko se stoppari hengittävää?  Ajateltiin että vesitetäänköhän me nyt koko remppa hommaamalla hengittämätöntä materiaalia, kun tähän mennessä ollaan sinne vanhaan taloon sopivia tuotteita vaivalla laitettu. 

Päätin vielä tutkia asiaa ja löysin aika hyvältä vaikuttavan paneeliseinämaalin, jossa nuo kaikki ominaisuudet olisi samassa. Ja purkin kyljessäkin luvataan, että maali olisi hengittävää. Voidaanko siis selvitä vain yhdellä tuotteella? Sen vuoksi voidaan tyytyväisenä maalata tällä paneelit eikä tarvitse montaa eri vaihetta tehdä erikseen. Senkus sutii vaan. Hyvin suunniteltu on ainakin puoliksi tehty.

2 kommenttia:

  1. Hei Mima!
    Onpa hauska lukea remontistanne. Muistan, kun kerroit tästä teidän unelmatalosta silloin joskus...
    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei! Kiva kun löysit tännekin. Vuoden verran ollaan talolla nyt puuhailtu. Mukavaa syksyä sinulle myös!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...