tiistai 1. lokakuuta 2019

Kylpyhuoneremontti osa 11

Kylpyhuoneremontti jatkui viikonloppuna. Siinä samalla valmisteltiin ja juhlittiin pojan 5-vuotissynttärit. Tuntuu mukavalta, kun saadaan koko ajan askel kerrallaan valmista. Seuraavaksi pitäisi asentaa lattiamatto, lakata katto, maalata seinäpaneelit ja asentaa ne paikoilleen ja viimeistellä tila listoilla ja laittaa kattovalaisin paikoilleen. Ja sähkömiestä pitää käyttää myös.
Muuri on nyt käsitelty mustaksi mustalla saunasuojalla ja saunavahalla. Se vaatii vielä yhden ja viimeisen kerroksen. Luukut on edelleen käsittelemättä. Pidän kovin mustan muurin ja vaalean katon luomasta kontrastista.
 Lattia on tasoitettu märkätilaan tarkoitetulla lattiatasoitteella.
 Lattian alaosaan laitettiin hydropanel-märkätilalevykaistaleet,
jonka päälle märkätilalattiamatto nostetaan ja liimataan.
 Viimeinenkin seinä sai villansa ja paperoinnin.
 
Kylpyhuoneen "eteisen" kattoon laitettiin ekovillat. Ja siihen päälle paksu huokoleijona-levy. Tosin siitä en ollut hokassutkaan ottaa valokuvaa.

9 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia remonttihommia siellä.
  Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä vielä valmistuu ennen talvea. 😊 Mukavaa lokakuuta!

   Poista
 2. Meilläkin LVI työt saatiin juuri valmiiksi ja lopputulos näkyy jo! Sitä onkin odotettu. Tosin kuten teilläkin, vielä sähkömisetä odotellaan laittamaan valaisimet. Miten ne aina jääkin viimeiseksi. Keittiörempassakin valaisimet tuli laitettua kuukausi myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on välillä pitkä. Mutta lopputulos palkitaan! 😊

   Poista
 3. Mekin aletaan remontoimaan suihkua ja vessaa joulun jälkeen. Aika lailla saman kokoinen on kun tuo teidänkin. Minkä aikaa tuossa meni kaiken kaikkiaan? https://www.laatta-asennus.fi/palvelut/remontit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla oikein laskettu aikaa tähän tekemiseen. Ollaan tehty hiljakseltaan valmiiksi usean kuukauden ajan muutama tunti päivässä esim. viikonloppuisin.

   Poista
 4. Omakin kylpyhuoneemme täällä Vaasan seudulla olisi kovasti remontin tarpeessa. Ainakin kaikki pinnat menevät uusiksi ja putket pitäisi tarkastaa. Tuo mustan ja vaalean kontrasti seinässä ja katossa on kyllä todella kiva!

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä ollut laaja kylpyhuoneremontti. Meilläkin tyttärellä täällä Oulussa on juuri menossa kylppäriremontti, jossa olen ollut auttelemassa. Millaiset nuo hydropanel-märkätilalevykaistaleet oli asentaa?

  VastaaPoista
 6. On kyllä perustavanlaatuinen remontti, mutta varmasti näyttää hyvältä, kunhan tulee valmista! Itseäkin on alkanut pienimuotoinen kylpyhuoneremontti tässä houkuttaa. Ei sillä, että sille olisi nyt vielä akuuttia tarvetta, mutta salaa mieheltä olen jo alkanut katselemaan sopivia urakoitsijoita täällä Turun seudulla.

  https://www.kirjalansaneerauspalvelu.fi/kuvagalleria

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...