tiistai 22. lokakuuta 2019

Olisiko teillä hetki aikaa puhua hiiristä

Syksy on taas tullut. Ilmat ovat alkaneet viiletä ja hiiret alkavat pyrkiä sisälle. Ja nyt painotan sanaa pyrkiä, koska meille tehtiin kylppärirempan aikana niin järeät toimenpiteet, että siihen pyrkimiseen se on tainnut jäädä. Tähän mennessä en ole nähnyt vielä hiiriä sisätiloissa. Kiitos sen jyrsijäverkon, jota laitoin kylppärin seinien alosaan ja talon ulkopuolelle kivijalkaan ja seinälaudoituksen alaosaan! Vaikka verkkoa laittaessa kädet naarmuuntui ja se oli paikka paikoin vaivalloista laittaa, oli se kaiken vaivan arvoista.


Mutta nyt saanen esitellä meidän hiirien kauhun, tulevan saalistajan Ville-Kallen. Se on asustellut meillä nyt kolmisen viikkoa. Nyt se saa vielä toistaiseksi harjoitella leluhiirellänsä tulevaan tehtävään ulkosalla tapahtuvaan hiirijahtiin. Kyllä nyt hiiret saa kyytiä - tai sitten ei. Se nähdään aikoinaan.

4 kommenttia:

  1. Voi kun suloinen kissa :) Kissat on kyllä niin hyviä hiirivahteja,meillä niitä on kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä suloinen veijari. Hyvin on jo tottunut talon tavoille ja ihmisiin. 😊

      Poista
  2. Vesivaraajakomerosta on meillä 20 vuoden aikana tullut 2 hiirtä =( Mä niin kaipaan hiiribaareja! Siis kunnon myrkkyjä, kun en uskalla hiirtä räpsästä poistaa! Aivan ihana tuo teidän Ville-Kalle, tuleva hiirestäjä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pujahti useampi keittiön vesijohtojen läpivienneistä. Nyt kun keittiössä on kaikki paikat tukittu, ei ole niitä onneksi enää näkynyt. Toivotaan että Ville-Kallesta tulee hyvä hiirien karkoittaja 😊

      Poista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...