maanantai 16. syyskuuta 2019

Kylpyhuoneremontti osa 10

Tällä kertaa tehtiin kylpyhuoneen viereisen huoneen välikattoa valmiiksi. Pieneltä alueelta puuttuu huokoleijonalevy. Tehtiin runko kakkoskakkosilla. Kuvassa oleva osittain näkyvä villa poistetaan ja korvataan ekovillalla. Sen jälkeen siihen voi asentaa huokoleijonan. Ja maalata. Tälle puolelle ei vielä asenneta paneeleja. Kuvassa näkyy myös hirsipalkki, joka kulkee tuvan puolelle. Tuvan puolella palkki on koteloitu. Houkuttelisi kovin kurkkaamaan kotelon alle, että missä kunnossa palkki siellä alla on ja voisiko sen sieltä paljastaa näkyviin.



Muuri oli valmis maalattavaksi. Hiottiin se viimeisen kerran tasaiseksi. Se on nyt maalattu kaksi kertaa. Vielä joudun maalaamaan ainakin kaksi kerrosta, koska muuri imee maalia ensimmäiset kerrokset hurjan määrän. Laitan kuvan maalatusta muurista sen valmistuttua. Nokiluukut pitää vielä puhdistaa ja maalata.

Imuroin lattian vielä kerran ja sen jälkeen paikattiin isompia kohtia täyttämällä ne tasoitteella ja vielä lopuksi levitettiin ohkainen kerros tasoitetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...