tiistai 3. syyskuuta 2019

Kylpyhuoneremontti osa 8

Kylpyhuoneremontti on taas edennyt pienin askelin eteenpäin. Asennettiin kakkoskakkoset kattoon paneeleiden kiinnitystä varten. Tasoitettiin myös muuria. Se alkaa olla hiontaa ja maalausta vaille valmis.

 Ilmansulkupaperi kiinnitettiin muuriin tiivistemassalla.
Loppu roikkuva paperi käännetään paneelin alle piiloon.
Kokeiltiin laittaa muutama paneeli paikoilleen.
Muuri odottaa kuivumistaan, jonka jälkeen se vielä hiotaan. Nuohousluukut putsataan ja maalataan. Pyöreään alempaan aukkoon hommataan uusi lautasventtiili. Seuraavaksi jatkamme paneeleiden laittamista kattoon, jonka jälkeen niihin voi laittaa oksalakkaa ja lakata ne kauttaaltaan. Tuotiin talolle myös märkätilan lattiamatto. Sitä ennen lattiaa pitää hioa ja tasoittaa, että saadaan ulkopuolinen maton asentaja asentamaan maton paikalleen. Siinä aiomme käyttää ammattilaista. Maton asennuksesta kirjoittelen sitten tänne enemmän kun se on ajankohtainen.
Tässä vielä kuva viime kerralla maalaamastani välitilan valaisimesta, jossa on kuvutkin paikallaan. En malttanut olla kokeilematta niitä paikoilleen.

1 kommentti:

  1. Iso remontti näyttää teillä olleen. Puolisoni kanssa remontoimme myös viime vuonna kylpyhuonetta. Laitatimme uudet pinnat ja hankimme uudet koneen vanhojen tilalle. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä keittiössä pientä pintaremonttia.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...