perjantai 28. kesäkuuta 2019

Nyt taisi lykästää

Kirpparilla käydessä kävi kyllä niin hyvä mäihä, että vieläkin myhäilen tyytyväisenä löytöjäni. Taisin tässä kirjoituksessa kertoa etsineeni vanhan poljettavan ompelukoneen laatikoita erääseen keittiölokerikko projektiin. Tiesin, että lokeroiden löytäminen olisi työn takana. Ei viitsisi ostaa neljää-viittä poljettavaa ompelukonetta, että saisi niistä vain niiden laatikot. Asiaa tutkailtuani, en löytänyt niitä myynnissä netissä, eikä niitä liioin ole vielä tullut vastaan kirpputoreillakaan. Ajattelin jo haudata suunnitelmani, kunnes viimein tein löytöjen löydöt. Ensin löysin kaksi laatikkoa. Ja hintakin oli ihan siedettävä, sillä löysin netistä sellaisen myynti-ilmoituksen, jossa tuote oli myyty yli 20 euron hintaan. Nämä kaksi olivat vain 6,90 € kappaleelta. Siirsin laatikot nopeasti koriini ja jatkoin tyytyväisenä hyllyköiden kiertämistä. Kunnes toisaalla hyllypaikalla löytyi vielä kolmas laatikko! Ajattelin, että nyt täytyy kyllä olla kuun kiertoradat oikealla ja suotuisalla akselilla! Tämäkin laatikko sujahti koriini ja suojelin niitä tippumiselta ja kiireesti kiersin hyllyköt kassalle asti, ettei ne vaan menisi sivu suun. 



Ja tästä se ajatus sitten lähti. Talolta löytyi tällainen yksinäinen ompelukonelaatikko. Vesta-merkkinen. Nyt on kasassa siis neljä laatikkoa ja kyllä niistä jo ihan kivan lokerikon tekee!

Ja löytyihän sieltä muutakin kivaa:



Tämä plafondi tulee eteiseen. Siellä on todella huono valaistus. Kunhan saan seinät raikastettua vaalealla värillä, on eteinenkin valoisampi. Hommasin sinne jo tartuntapohjamaalin, eli ei aikaakaan kun kohta siellä on aivan uudet kuviot. Tarvitaan siis valoa!

Mukavan näköinen kaitaliina. Sille löytyy aina käyttöä.

Spr-kirppikseltä kassillinen palakankaita eurolla!
Näistä tulee sohvatyynyjä puusohville. Kiva kun näissä on eri tekstuureja, niin saa kivoja tyynykokonaisuuksia tehtyä. Mutta nämä kankaat siirtyvät vielä kaapin perälle odottamaan sitä inspiraatiota!

4 kommenttia:

  1. No jopa kävi sulla tuuri! Ja kaikkea muutakin mukavaa löysit. Kirppikset onkin ihan parhaita, tykkään itsekin kiertää kirppiksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppiksillä saa kyllä ajan kulumaan mukavasti vaikka koko päivän useitakin paikkoja kierrellen. :) Myöntää se täytyy. Ja mikä ilo kun löytää jotain kauan etsimäänsä.

      Poista
  2. Kauniita kankaita ja aivan ihana tuo plafondi! Kirppislöydöt tuo aina hyvän mielen.

    VastaaPoista
  3. Pitäisi enemmän tutkia kirppisten tekstiiliosastoja. Silloin tällöin löytää kivoja kuoseja. Plafondi oli kiva löytö myös. Totta, kivat kirppislöydöt saavat hyvälle mielelle. Joskus voi tosin olla kertoja ettei löydykään mitään. Välillä se kirppistely on sellaista arpapeliä.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...