torstai 20. kesäkuuta 2019

Kulmakaappi

Olen aika innokas Tori.fi selailija. Olen tehnyt sen kautta muutamia mukavia löytöjä. Ja tälläkin kertaa bongasin annetaan-osastolta vanhan kulmakaapin. Viesti myyjälle ja suunnitelma oli valmis! Tämä siis bensojen hinnalla. Värikin on sopiva muiden keittiön kalusteiden kanssa. Pientä laittoahan siinä on, mutta ne on pian fixattu.





2 kommenttia:

  1. Hei, ihana blogi ja kakkoskoti teillä! Kävin lukemassa edellisen kerran silloin, kun olitte talon juuri ostaneet; sitten unohdin koko blogin ja tänään törmäsin teille uudelleen kylään sattumalta :) Olette saaneet paljon aikaiseksi, onnittelut! Toivottavasti et muuta tätä yksityiseksi, kuten monelle mukavalle blogille on käynyt. Näitä on niin ihana lukea!
    Itse olen jo iässä, jossa enemmän miettii ennakoivaa kuolinsiivousta, tavaroista luopumista kuin uuden ostamista. Mutta ihaillen nautin teidän nuorten innosta, rohkeudesta toteuttaa unelmia ja hypätä tuntemattomaan.
    Kaikkea hyvää ja onnellista onnistumista projektiinne toivottelee Keekis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Keekis! Kiva kun löysit tiesi tänne uudelleen! 😊 Ja kiitos! Tänne on mukava laittaa vaiheita ylös päiväkirjamaisesti ja huomata että jotain on saatu aikaan. Askarettahan riittää, mutta ei pidellä kiireitä eikä hosuta. Pieni pala kerrallaan pistetään kuntoon. Vähän joka puolella sitä olisikin laittamista ja pihassa myös. Eikä aina osaa päättää että mistä sitä aloittaisi. Tervetuloa vielä uudelleen - kyllä olisi tarkoitus pitää tämä blogi julkisena

      Poista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...