tiistai 30. heinäkuuta 2019

Kesäisiä muistoja

Tänä kesänä puutarha jäi vähemmälle huomiolle. Aika kului sisätiloissa rempaten. Silti kerkesin ikuistaa tämän kesän muistot kameran linssille. Ehkä ensi kesänä voisi raivata ja siistiä kasvustoa. Ajettiin kuitenkin nurmikko säännöllisesti ja trimmattiin talon nurkkapielet huolellisesti, että käärmeet pysyisivät poissa. Vai pysyivätkö sittenkään?

Pioni puhkesi taas kukkaan kauniisti.






Pääskyt palasivat pesimään räystään alle.

Ja palasi jotain muutakin! Tämä iljettävä otus asustelee nurkalla kivijalassa olevassa kolossaan. Se pitäisi kyllä häätää sieltä pois! Ja ne tulevat etupihalle myös! Viime kesänä keräsin marjat rohkeasti herukkapuskista. Mutta nyt kun näin, että se luikerteli myös sinne, aloin empimään, että onko sinne menemistä. Ja antaisikohan vain lintujen syödä herukat parempiin suihin?

Sateenkaaren päässä..




Piha on heinittynyt, mutta siellä on myös paljon kauniita perennoja ja luonnon kukkia. Miten ihmeessä saan kitkettyä rikkakasvit ja heinät pois, ettei tarvitsisi vahingossa poistaa näitä hienoja kukkia? Omenapuiden allakin kasvaa paljon kukkasia, mutta ne pitäisi sieltä kuitenkin siirtää johonkin muualle. Siinäpä riittää vielä hommaa tuleville kesille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...