lauantai 9. marraskuuta 2019

Kylpyhuoneremontti osa 13

Meillä kävi keskiviikkona lattiamaton asentaja. Kylpyhuoneremontti eteni taas yhden askeleen lähemmäksi valmista. Me valittiin sinne lattiamateriaaliksi märkätilan lattiamatto. Jos oltaisiin valittu lattiakaakelit, olisi sinne pitänyt asentaa lattialämmitys. Tultiin siihen tulokseen, että lattiamaton asennus on helpompi ja nopeampi toteuttaa. Kuosi miellytti silmää jo rautakaupassa mallipaloja katsellessa. Nyt kylppäri alkaa näyttää jo huoneelta eikä miltään rauniolta!


 


6 kommenttia:

  1. Sama kuvio kuin meillä vinyylimatossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten on. Taitaa olla sama matto. Selasin blogiasi vuoteen 2016 ja löysinpä sieltä. :) Oletteko olleet tyytyväisiä mattoon?

      Poista
    2. Joo, se on ihana! Mutta myyjän mukaan ei vinyyli sovi märkätilaan, mutta meille se tulikin yläkerran vessaan eli kuivaan tilaan, ns.kelluvana eli levitettiin vaan rullalta auki:)

      Poista
    3. On kyllä ihana kuosi tässä matossa! Tämä meidän matto on aquarelle- mallistosta, joka on tarkoitettu kylpyhuoneeseen. Onkohan tätä kuosia sitten olemassa eri tarkoituksiin...

      Poista
  2. Meillä alkaa putkityöt kohta ja samalla pitäisi suunnitella suihku- ja wc-tilan materiaalit. Ollaan mietitty kanssa vinyylimattoa, jotta voitaisiin vähän kunniottaa talon alkuperää 70-luvulta. Kiva kuulla että se on myös helppo asentaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietittiin pitkään laattojen ja lattiamaton välillä. Ja muovia ollaan karsastettu. Sitten kuitenkin päädyttiin tähän mattoon. Saas nyt nähdä kuinka siellä käyttäytyy jne. mutta joskus on tehtävä kompromisseja..

      Poista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...