sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Askeleita lähemmäs toteutusta

Suunitelmat alkavat pikkuhiljaa toteutua, kun saa konkreettisesti haalittua tarvittavia juttuja kasaan. Vertailin hintoja, suunnittelin, etsin ja selailin netistä. Päädyttiin tähän Beko-merkkiseen kalusteuuniin. Sopivasti vintage-tyylinen uuni.  Toivottavasti se on myös kestävä! Tässä on kiertoilma-ominaisuuskin. Kun malttaa etsiä, voi löytää ihan mieluisia asioita, eikä tarvitse tyytyä siihen "tämä menettelee" -kodinkoneeseen. Ja kuitenkin sillä samalla hinnalla saa jotain kivempaa. En tiedä osasinko selittää tämän niin, että siitä ymmärtäisi, mutta sellainen pointti tässä oli. Tässä se uuni nyt odottaa kuljetusta määränpäähänsä. Löysin Torista tähän keittotason ja vieläpä samalta paikkakunnalta! Keittotasossa on  valurautalevyt. Mielestäni se sopii paremmin vanhahtavaan tyyliin. Pidän enemmän perinteisestä liesitasosta kuin induktio- tai keraamisesta tasosta.



Käväistiin siskon kanssa tänä viikonloppuna Bauhausissa. Sieltä lähti mukaan edullisesti nämä seinälaatat. Mallailin niitä lattialla jo eri asetelmiin. Kyllä, näin ne asennetaan! Musta laatta näyttää jo tässä ominaisuutensa. Niissä taitaa aika helposti näkyä lika ja sormenjäljet! No, ehkä kestän sen..



Värikoodi taitaa olla jo aika selvä! 

2 kommenttia:

  1. Upea tuo kalusteuuni sekä laatat! Olisiko mahdollista nähdä kuvaa lopputuloksesta?
    Meillä vaatisi kotona muutamakin kodinkone korjausta. Täytyisi nyt ryhdistäytyä ja hoitaa nämä pois alta, mutta kerta ovat vielä jotenkin toimineet niin en ole saanut aikaiseksi. Pitää pitää tulevaisuutta varten kyllä tämä uunimerkki korvan takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Me ei vielä olla aloitettu keittiöremonttia. Ollaan edetty hitaasti remonttien suhteen, kun ei ole kiirettä. Täällä voi silti ihan täysin asua. Uuni odottaa pääsyä keittiöön..

      Poista

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...