tiistai 23. lokakuuta 2018

Muutos keittiössä

Muutin ajankulukseni keittiössä pöydän paikkaa. Ripustettiin musta valaisin kattoon roikkumaan. Siksi on mukavaa, että pöytä onkin keskellä keittiötä. Saarekkeeksi suunniteltu patakaappi sai väistyä seinän viereen. 

Kuten kuvasta näkyy, tuolien maalaaminen on vielä kesken. Nuo vihreät tuolit maalataan mattamustalla. Yksi tuoli onkin jo kokeiltu maalata ja siitä tuli juuri sellainen, kuin halusinkin. Tästä voit katsoa lopputuloksen. Pöydän jalat saavat vielä ylleen mattamustan maalin, kunhan hankin sen kaupasta. 

Muovinen lattiamatto puretaan jossain vaiheessa pois. Mikä tulee materiaaliksi, on vielä suunnitteluasteella. Seinät paneloidaan ja väriksi olen haaveillut helmen harmaata.



Ripustin puuhellan ylle kattilatelineen. Asetelma saattaa vielä muuttua matkan varrella...Taustalla oleva muuri maalataan harmaaksi. Keittiössä on tuollaiset 80-luvun kaapit, jotka vaihdetaan vanhempaa kaliiperia oleviin. Ostinkin jo valmiiksi kaapiston, joka on meillä vielä varastossa. 

Halkolaatikollekin olen kaavaillut uutta harmaata maalisävyä. Kaakeleiden tilalle olen hommannut suorakaiteen muotoiset valkoiset kaakelit, joissa on viistetyt reunat. Pitää hankkia niitä vielä lisää. Ajattelin, että laitettaisiinkin mustavalkoista välitilaan. Eli mustia ja valkoisia laattoja vuorotellen. Kuin shakkiruudukko. Ajattelin, että en ottaisi tänne taloon mitään värikoodia, mutta jotenkin jotkut värit on enemmän suosiossa kuin toiset. Mustavalkoisuuden keittiöön olen tainnut keksiä tuosta puuhellasta.


Mökkihaaveitani voit selata Pinterestissä tästä linkistä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...