sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Saarekkeen suunnittelua

Olisi aivan ihana saada keittiöön saareke, -olen niin pitkään haaveillut siitä! Tähän nykyiseen, rintamamiestalomme keittiöön ei sellainen mahdu. Mutta nyt olisi mahdollisuus saareke sijoittaa tuonne mökin keittiöön. Tein ihan ohimennen löydöt kahden eri kirpputorin facebook-sivuilta edullisesti. Löysin niiltä vanhat patakaapit. 


Ne on meillä nyt väliaikaissijoituksessa kuistilla. Ei nimittäin ole enää kauaa, kun saamme ne viedä lopulliseen sijoituspaikkaansa. 

Hieman niitä joudutaan tuunailemaan. Ajattelin että ne laitetaan selät vastakkain ja joudutaan etsimään uusi yhtenevä kansi niiden päälle. Tuo harmaa kaappi on hieman valkoista kaappia matalampi. Siihen ostetaan metallijalat ja kaappien alapäähän asennetaan kiertämään jalkalistat, että ne lisäjalat peittyisi. Harmaa kaappi on myös kapeampi leveyssuunnassa. Suunnittelin sen reunaan "lisäsiipeä" eli lokerikkoja, jotka voisi tehdä liimapuulevystä. Tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, mutta niin olen sen ihan itse pienessä päässäni suunnitellut. Saas nähdä tuleeko sutta vai sekundaa. 

Mutta nyt tulee se kaikkein vaikein asia, nimittäin pohdinta maalataanko ne uudelleen yhtenevällä värillä, vai hioisinko ne puulle vai jättäisinkö noin patinoituneeksi. Mutta entäs lisälokerot? Liimapuulevy on vaaleaa puuta. Pitäisikö se uusi kohta vain maalata harmaaksi ja kuluttaa ja hioa samankaltaiseksi feikki-patinoituneeksi? Entäs se kansi sitten? Maalataanko vai käsitelläänkö jollain vahalla vain? Vai löytäisinkö sieltä jostain kivat patinoituneet lankut kanneksi. Hope so! Mutta tällaisia pohdintoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...