sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Keittiö

Keittiö on kodin sydän. Meillä on nyt värikäs Peppi Pitkätossun huvikumpukeittiö täällä rintamamiestalossamme. Tämä kesäpaikan keittiö tulisi olemaan rauhallisilla ja luonnonmukaisilla sävyillä ja väreillä kuvitettu.



Kesäpaikan keittiö on tilava. Siellä on Leino puuhella ja punatiilinen leivinuuni. En malta odottaa, että pääsen sinne sisustelemaan ja touhuamaan! 

Eräs haave on kutkuttanut mieltäni jo pitkään. Tahtoisin niin kovin musta-valko ruutulattian. Siellä keittiössä on tällä hetkellä muovimatto, joka jäljittelee puulattiaa. Ajattelin että jos me laittaisimmekin sinne vinyylisen ruutu lattiamaton - mustavalkoisena tai beige-valkoisena. 

Ehdottomasti haluan keittiöön myös saarekkeen. Kunpa löytäisi jostain vanhan patakaapin, josta sellaisen voisi tehdä. 

Olen jo jonkin verran ostanut mökin keittiöön keittiötarvikkeita. Ikeasta tangon, johon voi ripustaa kauhoja. Myös seinälokerikkoja olen jo hankkinut. Ikean matkalta ostin myös tämän tehdastyyppisen valaisimen mustana. Olen vähän suunnitellut, että yksityiskohdat tulisi sinne mustina - tanko välitilaan, metallikorit ym. Kaapistot voisivat olla vaniljan/kerman sävyisiä.  Toisena vaihtoehtona olen suunnitellut kaappien oviksi ihan harmaata vanhaa lautaa ja niihin mustia saranoita. Olen myös ihastunut mustiin metallituoleihin. Kas tässä yksi malliesimerkki.

Ja ehdottomasti haluan puulieden päälle mustan huuvan, joka olisi koristeltu koristeniiteillä.

Siinäpä muutama suunnitelma. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä! Tarkistan kuitenkin viestit, joten maltathan odottaa, että ne näkyvät kommenttikentässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...